Fyns Bilsalg / Leasing / Erhvervsleasing

Leasing af biler til erhverv

​Leasingprodukter tilbydes med varierende størrelse for udbetaling, da dette afhænger af den enkelte erhvervskundes bonitet, som bliver vurderet fra gang til gang.

Leasing er et godt og meget anvendt produkt til brug for køberfinansiering, idet der her ikke bindes så mange penge i bilen - penge som kan anvendes til andre formål i virksomheden.

Der findes ikke et entydigt svar på, om finansiering eller leasing er bedre end det andet. Grundet de gældende skatteregler vil et valg altid tage udgangspunkt i erhvervsvirksomhedens økonomiske og likviditetsmæssige situation.

Som erhvervskunde kan du altid spørge os om et tilbud på såvel købekontrakt som leasing.

Leasing af biler til erhverv samt lån

​​​​​​Firmabiler er nødvendige for mange virksomheders forretning. Både inden for det offentlige og det private. Har din virksomhed brug for en eller flere biler, så tilbyder Santander Consumer Bank både billån og leasing i samarbejde med danske bilforhandlere. ​

Billån med 20% i udbetaling

​Vi tilbyder bilfinansiering i form af en købskontrakt med minimum 20% i udbetaling. Det vil sige, at din virksomhed har mulighed for at fastsætte størrelsen på udbetalingen, så længe det er over 20 procent.

Nyhed
Peugeot

Peugeot 107

Comfort
Peugeot 107 Comfort