Fyns Bilsalg / Leasing

Fleksibel leasing af brugte biler

Alle har hørt om leasing, men det er ikke alle, der ved, hvad leasing reelt indebærer.

Her ved Fyns-bilsalg.dk/Automester Bogense tilbyder vi Flere typer leasing. Først og fremmest tilbyder vi den traditionelle leasing af brugte biler med gule plader, hvor der betales en førstegangsydelse, et par månedlige ydelser og et endeligt restbeløb når leasingperioden er slut. Samtidig kan vi også tilbyde Operationel Leasing på Nye Isuzu-biler.

Flexleasing

Vi tilbyder dog også en anden mulighed – den såkaldte flexleasing på firmabiler på hvide plader. Flexleasing minder som udgangspunkt om traditionel leasing. Du betaler en førstegangsydelse, hvis du ønsker det – og herefter et par månedlige ydelser. Når leasingperioden slutter, leveres bilen tilbage.

Flexleasing er dog billigere end normal leasing af brugte biler og kan især betale sig, hvis du har et stort kørselsbehov. Ved flexleasing betaler du ikke den sædvanlige afgift på 150 %. Normalt er ydelsen for leasing af brugte biler baseret på en grøn afgift til staten. Afgiften svarer til den periode, man kører i bilen. Ved flexleasing er det dog kun bilen uden afgift, der nedskrives – hvor det normalt er bilen inklusiv afgift, der bliver nedskrevet.

Vi kan tilbyde leasing på en række brugte biler, der er i perfekt stand, når det gælder kørsel og ydeevne. Når du leaser en bil, betaler du – udover selve leasingydelsen – kun for brændstof, forsikring, dækudgifter og afgift. Til gengæld slipper du for at betale for vedligeholdelse, reparationer og serviceeftersyn.

Flexleasing er især attraktivt ved leasing af brugte luksusbiler, der er over 3 år gamle. Her er beskatningsgrundlaget nemlig faldet til bilens handelsværdi. Og ydelserne er ganske fornuftige i forhold til kvaliteten af den bil, du leaser.

Ønsker du komplet budgetsikkerhed i forbindelse med din leasing, tilbyder vi en servicekontrakt med total dækning som et tillæg til leasingkontrakten. På den måde kan du være fuldkommen tryg, når du leaser din bil hos os.

Privat Leasing

Ring for tilbud på vores Leasing Biler til private. Alle biler laves med Service kontrakt til private, hvor vi laver det lige til dit/jeres behov.

Nyhed
Peugeot

Peugeot 107

Comfort
Peugeot 107 Comfort